15/05/2018

Lộ diện top 10 nhóm thí sinh lọt vào vòng Chung Kết TIS The Pitch 2018: Trải nghiệm “Shark Tank”

Như vậy, 2 vòng Bán Kết của TIS The Pitch 2018 đã kết thúc với sự tham gia của 25 nhóm thí sinh xuất sắc. Hãy cùng nhìn lại những cái tên trẻ đầy tài năng với những ý tưởng độc đáo nhé:

1. Long & Khiem: Shopping Assistant App – Shopping aid application for consumers
  2. Nguyen Quoc Bao: Savio – Application to connect volunteer activities
  3. Nguyen Thanh Truc: Fresh Your Day – An alternative to milk tea for health benefits
  4. The HALO Team: Custom Lipsticks Online – The idea of ​​selling lipstick on individual customer’s requests
  5. Pham Viet Ha: Healing Office – Support services for people who are being depressed
  6. Holo V: Hologram Projector – Applying hologram technology into education
  7. Vu Hoang Dung: Project Mango – product to save people’s life
  8. Hoang + Hao: Intelligence Master App – An app provide smart ways for studying
  9. Doi Thi Ngoc Anh: English City – A new model of english center
  10. Tran Thanh Binh: Virtual Lab – Idea for students, increasing the practice time in a safe way
  11. P4P (Project For People) Team: Smart Bin – Product to classify automatically recycle and non-recycle trash
  12. Nguyen Thien Linh Duyen: Student Quick Respond Card – a card including student’s info to make everything more comfortable
  13. Linh + Nhi: Statistic Web – Idea of a new method to collect and save data faster, more effectively
  14. Ta Hoai Phuong: RA Project – agency helping others to trade online
  15. Nguyen Lan Trinh: CC Hotline – service for depression
  16. Ngo Nguyen Nhu Ngoc: Human Capital Flight
  17. Nguyen Manh Dung: Crucair Bottled Air – a product containing fresh air
  18. Selena Minh Phuong: Rate Ur Fave – an app to get feedback/review of teachers/lecturers
  19. Vy + Huy: Edtech Startup – apply technology into education field to improve the relationship between teachers and students
  20. Phuc + My: Fire Protection Program
  21. Tran Le Gia Bao: Education and Training
  22. Hoang Kim Quynh Anh: Drowning Bracelet – a product to prevent drowning case
  23. Pham Thanh Triet: Internation English Center
  24. Mai Ngoc Minh Tu: Ebrace – a product preventing sexual harassment
  25. Thái Chung Túy My: Startup with cuisine – a business idea (thí sinh lọt vào vòng Bán Kết nhưng do ở xa – Trà Vinh – nên dự thi vào ngày Chủ Nhật 13/05, BTC đã setup và lại clip phần dự thi của thí sinh và gửi cho BGK xem vào ngày 14/05)

*Tất cả các tiết mục dự thi đều được BTC ghi hình lại để đảm bảo tính công bằng, minh bạch

Vòng chung kết của TIS The Pitch 2018 sẽ diễn ra vào lúc 08:30 sáng Thứ Ba ngay 22 tháng 05 năm 2018 tại Sân Khấu DreamPlex, 195 Điện Biên Phủ, Quận Bình Thạnh, TPHCM với sự tham gia của top 10 đội được đánh giá cao nhất. Xin được chúc mừng các nhóm có tên trong danh sách dưới đây đã lọt vào vòng Chung Kết:

Long + Khiêm Technology (Shopping Assistant App)
Nguyễn Quốc Bảo Social/Technology (Savio)
Phạm Thị Việt Hà Social (Healing Office)
Holo V Technology/Education (Hologram Projector)
Trần Thanh Bình Education/Technology (Virtual lab)
P4P Team Environment (Smart Bin)
Nguyễn Thiện Linh Duyên Technology (Student Quick Respond Card)
Nguyễn Mạnh Dũng Environment (Crucair Bottled Air)
Selena Phuong Education (Rate Ur Fave)
Phúc + My Social (Fire Protection Program)

TIN TỨC TIS ,